Gazelle Ultimate Print E-mail

 

Ultimate; Inspired by Italy, handbuilt in Holland.

Elke Gazelle Ultimate geeft je zin in fietsen door de perfecte combinatie van licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit.

Licht fietsen

Licht en comfortabel
Bij Gazelle streven ze ernaar onze fietsen zo licht mogelijk te maken. Niet alleen qua gewicht, maar ook qua rijervaring. Met de Gazelle Ultimate fietsen gaan ze hierin nóg een stap verder. Deze hoogwaardige collectie koppelt sportiviteit en snelheid aan superieur comfort dankzij de lichtgewicht, high end carbon of aluminium frames. De ultralichte en toch zeer comfortabele vering zorgt voor een optimale rijbeleving.

Slim design
Optimale integratie
De
innovaties in design en styling passen ze veelvuldig toe op de Gazelle Ultimate collectie. Door nauwe samenwerking met toppartners zoals Shimano, Magura, Philips en Continental hebben ze vele onderdelen perfect in de fiets geïntegreerd. Met ultiem rijcomfort en een strak uiterlijk als resultaat.

Robuuste kwaliteit
Hoogwaardige onderdelen
Het gebruik van hoogwaardige onderdelen op de Gazelle Ultimate modellen beperkt het onderhoud aan deze fietsen tot een minimum. Bovendien geldt voor de frames een levenslange garantie op materiaal- en constructiefouten. Verder heeft u 10 jaar garantie op de niet-verende voorvorken. Op verende voorvorken is 5 jaar garantie van toepassing, bij de overige onderdelen is dit 2 jaar. Alle frames en onderdelen worden uitvoerig getest in het testlaboratorium.


Ultimate heeft een breed assortiment luxe fietsen in:

  • City Comfort
  • Trekking
  • Sportive Trekking
  • Electric Bikes


Klik op onderstaande afbeelding voor de collectie:


Gazelle Ultimate

 
© Rijwielhandel De Arend Maasbracht 2018 - Alle rechten voorbehouden Disclaimer - Pricacy Policy - Algemene Voorwaarden - Voorwaarden Spaarsysteem